Birou de inchiriat, 341m2 in Cluj-napoca, zona Centru

Pret: 4.433 €/luna
ID: P30227
Ma intereseaza oferta Adauga la Favorite
Caracteristici
Tip imobil:
cladire de birouri
Suprafata utila:
341 m2
Nr. incaperi:
4
Bai:
4
Terase:
1
Nr. parcari:
22
Nr. garaje:
--
Denumire imobil:
--
Clasa birouri:
--
Etaj:
4/4
Regim de inaltime:
4E
Constructie din:
Caramida
Anul constructiei:
--
Suprafata construita:
375 m2
Suprafata terase:
--
Suprafata teren:
--
Suprafata curte:
250 m2
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Finisaje:Izolatii termice (Exterior), Podele (Parchet, Mocheta), Ferestre cu geam termopan (PVC, Aluminiu), Iluminat (Lampi, Spoturi, Aplice, Exterior cladire, Lumina naturala)

Dotari: Contorizare (Apometre, Contor caldura), Dotari imobil (Interfon, Videointerfon, Spatii agrement, Curte), Parcare proprie, Spatiu verde amenajat

Alte detalii zona

Va prezentam spre inchiriere spatiu pe 2 etaje, insumand 341mp utili, plus terase, in cladire de birouri, situata pe Calea Turzii. Spatiul este deschis pe etaj cu compartimentare flexibila dupa cerintele clientului si are urmatoarele specificatii: ● terasă circulabilă amenajată pe clădire - 150 mp ● sistem de climatizare centralizat cu aport de aer proaspăt ● infrastructură de telecomunicații și IT ● sistem de supraveghere video și control al accesului pe etaje ● posibilitatea de afișare logo pe clădire ● contorizare consum de curent și apă pe fiecare etaj ● transport în comun aflat în apropiere ● locuri de parcare auto și biciclete amenajate în curtea interioară ● sistem antiincendiu. Pretul include taxa de servicii cladire de 1eur/mp. Poziţionarea clădirii îi asigură expunere la Calea Turzii, cu un acces rapid atât spre centru cât şi spre ieşirea din Cluj. Accesul carosabil la imobil se face uşor prin breteaua care se desprinde din Calea Turzii în dreptul pasajului spre str. Brasov.

Contact agentie
Mobil: 0799.994041
0751.101.071
0264.598.732

Formular de contact

Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: