Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul pentru o oferta personalizata, sau vizitati ofertele similare. Vezi Oferte Similare

Birou de vanzare, 170m2 in Cluj-napoca, zona Gara

Pret:
ID: P27041
Ma intereseaza oferta Adauga la Favorite
Caracteristici
Tip imobil:
casa/vila
Suprafata utila:
170 m2
Nr. incaperi:
6
Bai:
3
Terase:
1
Nr. parcari:
2
Nr. garaje:
--
Denumire imobil:
--
Clasa birouri:
--
Etaj:
Constructie din:
Caramida
Anul constructiei:
1970
Suprafata construita:
205 m2
Suprafata terase:
--
Suprafata teren:
--
Suprafata curte:
250 m2
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire: Centrala termica, Calorifere

Finisaje:Izolatii termice (Exterior), Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Ferestre cu geam termopan (PVC), Iluminat (Lampi, Spoturi, Aplice, Exterior cladire, Lumina naturala)

Dotari: Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Curte, Gradina), Pivnita, Spatiu depozitare, Anexe, Spatiu verde amenajat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Vecinatati: autogara Fany, Dedeman,

Alte detalii zona

Oferim spre vanzare casa cu acces foarte bun, locatie buna, curte proprie, teren plan, aflata intr-o zona linistita, cu multe gradini verzi in jur, aproape de mijloacele de transport (statie la 50 m distanta), orientare sud. Gradina aranjata, sistem de colectare al apei pluviale de pe casa, putandu-se folosi la irigarea gradinii. Casa este renovata complet fiind folosite materiale de calitate superioara si design aparte, punandu-se accent pe materiale naturale(caramida naturala, travertin, marmura, lemn-usile si scara de acces in pod din lemn masiv) Este compusa din 2 dormitoare, mari de aprox.22mp fiecare, bucatarie, loc de luat masa, living, 2 holuri, 2 bai la parter. La demisolul inalt se afla un hol, o baie, 1 camera de 22mp (dormitor sau birou), o crama de 35 mp, toate acestea avand o suprafata utila de 170mp la care se adauga mansarda neamenajata cu un potential foarte mare, putandu-se amenaja de ex. un apartament generos de 90mp. Accesul in mansarda se face pe o scara mare din lemn masiv. Toate instalatiile sunt noi (gaz, curent, apa, incalzire, canalizare), incalzirea se face cu CT proprie cu garantie 5 ani, de putere mare. Posibilitate de parcare mai multe masini in curte daca se doreste, terenul permitand acest lucru. Momentan este amenajat un loc de parcare in curte. Teren 400 mp, forma dreptunghiulara. CF liber de sarcini. Pentru detalii suplimentare sau vizionari va stam la dispozitie.

Contact agentie

Formular de contact

Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: